Cursussen

Wekelijkse lessen

Wekelijkse cursussen Flamenco dans en Klassiek Spaans voor kinderen, jeugd, jongeren en volwassenen o.l.v. Ana Ramón, Nina Pérez en Lara Vanderhaeghe. Van beginners, middengroepen tot en met ver gevorderden. In elk jaar wordt er intensief gewerkt op techniek, houding, choreografie en de verschillende stijlen die Flamenco kent, aangepast aan het niveau van de groep. Ook verschillende attributen komen aan bod zoals castagnetten, waaier, sjaals, hoed, stok, tamboerijn en sleepjurk

Flamenco kids

Laat je kinderen de vurige wereld van Flamenco ontdekken! Rood is hun lievelingskleur, de waaier hun attribuut en “Olééé” is hun paswoord. Wekelijks komen deze meisjes en jongens samen om flamenco te leren dansen en dompelen ze zich volledig onder in de Andalusische cultuur. Zo komen ze in de wereld van torero’s en vurige flamencodanseressen terecht ! Onder leiding van gediplomeerde flamencolerares Nina Pérez maken ze kennis met verschillende flamenco ritmestructuren en het gebruik van attributen tijdens de les.

Herfst en winter workshops

Naast de wekelijkse lessen bieden wij ook intensieve workshops aan. Op deze manier kan je je verder verdiepen in deze boeiende dansstijl.

Lente en zomer workshops

Naast de wekelijkse lessen bieden wij ook intensieve workshops aan. Op deze manier kan je je verder verdiepen in deze boeiende dansstijl.

Workshops op aanvraag

Zin in een leuke Spaanse namiddag met vrienden of collega's? Maak intensief kennis met de basis elementen van Flamenco! Ideaal voor bedrijfsfeesten, scholen, themadagen, vrijgezellendagen en andere feestjes. Dansplezier verzekerd! De mogelijkheid bestaat om Ana, Nina of Lara uit te nodigen om één of meerdere workshops op locatie te geven of bij ons in de dansschool.