Live optreden

“ALMA GITANA” uit Granada

Dia Internacional del Flamenco Internationale dag van Flamenco

Zaterdag 20 november 2021 om 21.00u eten vanaf 19.00u

Zondag 21 november 2021 om 15.00u eten vanaf 13.00u

Flamenco zang en gitaar recital met Antonio Campos en Rubén Campos Flamenco dans met Alba Heredia, Ivan Vargas en Rober el Moreno

Inkomkaarten voorstelling voorverkoop: 20 euro – kassa 25 euro. Wens je graag te eten is er facultatief een menu van 30 euro. Gelieve dit bij reservatie van de kaarten te melden of je al dan niet wenst te eten.


Voorgerecht

Tabla Iberica: zalmrolletje met jamon, queso manchego en krokketjes met jamon Iberico


Hoofdschotel

U kan kiezen tussen een vis of vlees schotel

Gegrilde tonijnfilet, gambas à la plancha en calamares à la romana met gegrilde

aubergine, tomaat, uit, courgetten en rode paprika

of

Gegrilde lamskotelletjes, kippenfilet in roomsaus en balletjes op Spaanse wijze met champignons


Dessert

Sorpresa Olé met koffie of thee


Reservatie verplicht: 30 euro per persoon – mailen naar info@alandalus.be

Dranken zijn niet inbegrepen.



Dans

Ivan Vargas – Alba Heredia –

Rober el Moreno

Zang

Antonio Campos

Gitaar

Rubén Campos

Live optreden

“HUELVA FLAMENCA”

“Fiestas Navideñas – Spaans Kerstfeest”

Zaterdag 18 december 2021 om 21.00u – eten vanaf 19.00u

Zondag 19 december 2021 om 15.00u – eten vanaf 13.00u

Flamenco zang en gitaar recital met Jeromo Segura zang, Juan Socorro gitaar en Xander Nichting viool

Flamenco dans met Ana Ramón – Nina Pérez en Compañía Al Andalus

Inkomkaarten voorstelling voorverkoop: 20 euro – kassa 25 euro. Wens je graag te eten is er facultatief een menu van 30 euro. Gelieve bij reservatie van de kaarten te melden of je al dan niet wenst te eten.


Voorgerecht

Tabla Iberica: zalmrolletje met jamon, queso manchego en krokketjes met jamon Iberico


Hoofdschotel

U kan kiezen tussen een vis of vlees schotel

Gegrilde tonijnfilet, gambas à la plancha en calamares à la romana met gegrilde

aubergine, tomaat, uit, courgetten en rode paprika

of

Gegrilde lamskotelletjes, kippenfilet in roomsaus en balletjes op Spaanse wijze met champignons


Dessert

Sorpresa Olé met koffie of thee


Reservatie verplicht: 30 euro per persoon – mailen naar info@alandalus.be

Dranken zijn niet inbegrepen.



Dans

Ana Ramón – Nina Pérez

Shara – Noa – Lidia

Zang

Jeromo Segura

Gitaar

Juan Socorro

Viool

Xander Nichting