VOORSTELLINGEN OP AANVRAAG

ENCUENTRO FLAMENCO - LIVE MET MUZIKANTEN

Dit is een schitterende voorstelling waar je de authentieke Flamenco afkomstig uit Andalusië in al zijn facetten kan bewonderen. Een ontmoeting tussen zangers, dansers en gitarist, percussionist en violist die zowel ingetogen als vrolijke flamenco aan bod laten komen. Deze productie is vooral geschikt voor theater, festivals, en culturele centra.

COMPAÑIA AL ANDALUS

Dit is de ideale Flamencodans- act voor jouw huwelijksfeest, verjaardagsfeest, personeelsfeest, Spaans feest, recepties,... Een wervelende muzikale dansreis doorheen Andalucia met onze beste danseressen!

FLAMENCO DANS MET UITLEG - EDUCATIEF PROGRAMMA

Tijdens deze boeiende en levendige voorstelling nemen zij jullie mee naar het zonnige zuiden van Spanje, "Andalusië", de wereld van de flamenco, zigeuners en Andalusiërs. Aan de hand van prachtige dansdemonstraties maken zij jullie wegwijs in de ritmestructuren en het gebruik van attributen in Flamenco dans. Zij vertellen op een spontane manier, gekruid met anekdotes over het ontstaan, evolutie en geschiedenis van deze unieke zang, dans en gitaarstijl. Deze act is ideaal voor O.C.M.W., WZC, dienstencentra, scholen, groepen, verenigingen enz...

LATIN MIX

Wil je een combinatie van Flamenco initiatie met Latin animatie?

Dan is dit de ideale formule! Latin mix is een combinatie van populaire Flamenco Rumba’s gecombineerd met andere dansstijlen en bekende zomerhits. Een ideale opwarmer of afsluiter voor jouw feest! Sfeer en ambiance verzekerd!

Prijzen op aanvraag

Email: info@alandalus.be

gsm: 00(32)(0)474 62 96 48